Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Angela Merkel jep nje lajm te mire, kjo vlen edhe për Shqiptarët që jetojnë në Gjermani..

Angela Merkel jep nje lajm te mire, kjo vlen edhe për Shqiptarët që jetojnë në Gjermani..

Behet fjale per penzionistet.Qeveria gjermane ka arritur një kompromis për rritjen e pensioneve për pensionistët me të ardhura të ulëta. Kjo marrëveshja garanton një pension bazë për punëtorët me të ardhura të ulëta pas muajve të tensio.neve për këtë çështje, e cila ka mund të sjellë krizë në qeveri.Anëtarët e koal.icionit qeverisës, përfshirë kan.celaren Angela Merkel dhe ministrin e Financave Olaf Scholz, arritën një marrë.veshje gjatë bisedimeve që zgjatën më shumë se gjashtë orë, raporton Reuters. Një pension bazë do të jetë një shtesë për pensionet, e cila duhet të sigurojë që ata që marrin të ardhurat më të ulëta janë në gjendje të mbul.ojnë shpenzimet bazë të jetesës mujore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *