Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Gjenerali Shqiptar Jep Alarmin: “Pse asnjë zyrtar Shqiptar nuk Rea.gon për Zgjerimin e Greqisë në det”….

Gjenerali Shqiptar Jep Alarmin: “Pse asnjë zyrtar Shqiptar nuk Rea.gon për Zgjerimin e Greqisë në det”….


Gjenerali shqiptar Piro Ahmetaj ka reaguar pas miratimit të marrëveshjes për zgjerimin e Territorit me 12 milje, ku thekson se një zgjerim i tillë cën0n rëndë interesat detare të Shqipërisë.

Gjenerali Ahmetaj thekson se kishte vendosur që të mos përfshihej më në këtë diskutim, por duhet se vendimi i fundit i qeverisë greke ka bërë që ai sërish të re.agojë duke e cilësuar histori votimin e pa.rlamentit grek dhe të sëmurë për pushtet qëndrimin e autoriteteve tona.

Mes tjerash në shkrimin e tij ai thekson se është e pat0lerueshme sesi asnjë zyrtar shqiptar nuk rea.gon, heshtin dhe nuk kanë transparencë me atë që ndodhi me zgj.erimin territorial të vendit fqinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *