Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Numer i madh njerëz në këtë shtet riinfektohen me Co vid pasi morën vaksinën

Numer i madh njerëz në këtë shtet riinfektohen me Co vid pasi morën vaksinën

Ne Izrael më shumë se 12,400 persona kanë rezultuar pozitivë për Covid-19 edhe pasi u vaksinuan me vaksinën e Pfizer/BioNTech, duke përfshirë 69% që kishin marrë dozën e tyre të dytë.

Ky lajm u bë me dije nga Ministria e Shëndetësisë e Izraelit. Rreth 189,000 njerëz u testuan për Covid-19 pasi u vaksinuan, nga ku 6.6% dolën pozitiv sipas të dhënave të ministrisë. Shumica e njerëzve u infektuan menjëherë pasi morën dozën e parë të vaksinës.

Në kete shtet është përhapur gjithashtu frika se një nga variantet e shumta të Covid po përhapet gjithnjë e më shumë në vend dhe se vaksina mund të ketë shkaktuar efekte anësore tek qytetarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *