Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > “T’i kthehemi marrëveshjes bèrthamore sepse do të vjen edhe më e….”Presidenti Iranian, Rohani, i bën Thi.rrjen..

“T’i kthehemi marrëveshjes bèrthamore sepse do të vjen edhe më e….”Presidenti Iranian, Rohani, i bën Thi.rrjen..

Presidentit të zgjedhur ame.rikan, Joe Biden,
Presidenti iranian, Hassan Rohani, i ka bërë thi.rrje

Që Shtetet e Bash.kuara të kthehen në marrëveshjen bërtham0re, të nënshkruar nga Teherani me fuqitë b0tërore, dhe të pez.ull0jë saksionet ndaj Republikës Islamike.

“Topi është në anën e SH.B.A-së tani. Nëse Uashingtoni kthehet në marrëveshjen bërtham0re të vitit 2015, ne do të respektojmë plotësisht përkushtimet tona sipas paktit”, ka thënë Rohani në një takim me kabinetin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *