Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Ame.rika nuk e solli këtu Ush.trinë që të bëjë Shqipërinë e Madhe”…thote ambasadori Ame.rikan në Prishtinë: “

Ame.rika nuk e solli këtu Ush.trinë që të bëjë Shqipërinë e Madhe”…thote ambasadori Ame.rikan në Prishtinë: “

Me gjithë respektin, mendoj se këto janë gjëra që politikanët i thonë veçanërisht gjatë kohës së zgje.dhjeve. Shtetet e Bash.kuara besojnë në atë që thotë Kushtetuta e Kosovës: që Kosova duhet të jetë shoqëri shumë-kulturore, shumëfetare. Nuk mendoj që Sh.B.A-ja i dërgoi tru.pat e saj, nuk mendoj që ushtarët ame.rikanë diqën në Ballkan në vitet e mëhershme për të promovuar idenë e Shqipërisë së Madhe dhe Serbisë së Madhe”.

Kështu është shprehur ambasadori ame.rikan në Prishtinë, Philip Kosnett teksa e ka komentuar deklaratën e liderit të AAK-së Ramush Haradinaj për bashkim me Shqipërinë por edhe deklaratat e mëhershme të liderit të VV-së, Albin Kurti dhe ish-presidentit Hashim Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *