Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Britania e Madhe Merr Vendimin e Madh ndaj B.E-së: “Nuk ju takon juve që të…”

Britania e Madhe Merr Vendimin e Madh ndaj B.E-së: “Nuk ju takon juve që të…”

Një zënkë diplomatike ka hspërthyer mes Mbretërisë së Bash.kuar dhe Bashkimit Europian përsëri, pasi Foreign Office nuk i ka dhënë privilegjet dhe kredencialet përfaqësuesit të Bashkimit Eu.ropian në Londër sipas Konventës së Vjenës. Në Bruksel janë të z3mëruar nga ky 1ncident dhe ka pr0testuar Josep Borrell, transmeton Gazeta Metro.

Përfaqësuesi i Lartë i Komisionit Europian, Josep Borrell, është an.kuar tek kryediplomati britanik Dominic Raab duke i shprehur “shq3tësimin serioz”. Sipas arsyetimit të tyre B.E’ja nuk është një organizatë tipike ndërkombëtare pasi ka valutën e saj, sistem gjyqësor dhe f.uqinë e miratimit të legjislacionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *