Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Telegrafi Serb: Ky është plani S.ekret Amerikan për Ballkanin / “Kosova Nd.ahet, por Shqiptarët Bashkohen”….

Telegrafi Serb: Ky është plani S.ekret Amerikan për Ballkanin / “Kosova Nd.ahet, por Shqiptarët Bashkohen”….

SH.B.A është duke përgatitur një paketë me anë të së cilës planifikojnë të zgjidhin të gjithë çështjen e Ballkanit, duke përdorur ‘një karotë dhe një shkop’, sipas një tradite të vjetër diplomatike ame.rikane, shkruan Telegrafi serb. Ish-ambasadori amerikan në Serbi, Cameron Munter zbuloi strat.egjinë e Uashingtonit, sepse, sipas gazetës, ajo që tha Munter pas takimit me presidentin Aleksandar Vuçiç përkon me ato që u thanë në qarqet diplomatike.

Burimi i gazetës deklaroi se fjalët e Manter ishin në të vërtetë një lloj skicë e paketës ame.rikane për Ballkanin, realizimi i së cilës filloi praktikisht me emërimin e Matthew Palmer si të dërguar sp.ecial për Ballkanin Perëndimor, shkruan Telegrafi serb. “Paketa ka më shumë ngjashmëri me pikëpamjen e Uashingtonit për zgjidhjen e kr.izës midis Izraelit dhe Palestinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *