Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Sapo Biden mori detyrën, Kina i bën të Papriturën administratës të Tr.umpit…..

Sapo Biden mori detyrën, Kina i bën të Papriturën administratës të Tr.umpit…..

Kina vendosi sank.si0ne ndaj zyrtarëve të administratës Tr.ump vetëm disa minuta pasi Joe B.iden u betua si presidenti i 46-të i Shteteve të Bash.kuara, sipas njoftimeve të ministrisë së jashtme kineze.

Ish-Sekretari i Shtetit Mike P.ompeo ishte mes 28 personave që ministria tha se “planifikuan, promovuan dhe ekz3kutuan një seri lëv.izjesh të çme.ndura që kanë ndërhyrë rëndë në punët e brendshme të Kinës, dë.mtuan interesat e Kinës, 0fenduan popullin kinez dhe pr1shën seriozisht marrëdhëniet Kinë-SH.B.A”.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *