Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Kush është antishqiptari i madh Panajot Barka i cili po punon kundra Shqipërisë

Kush është antishqiptari i madh Panajot Barka i cili po punon kundra Shqipërisë

Pas denoncimit në emisionin ‘Gjurmë Shqiptare’ të gazetarit Marin Mema në Top Channel, se një banori të fshatit Sopik iu hoq viza e posacme nga Konsullata Greke në Gjirokastër vetëm sepse deklaroi që fshati i tij është i banuar nga shqiptarë, ka reaguar organizata OMONIA bashke me antishqiptarin e perbetuar, Panajot Barka.

Përmes një deklarate OMONIA dhe barkas sulmojne gazetarin Marin Mema, televizionin Top Channel dhe shtetasin Odise Gremo, të cilin e quan të sëmurë e të manipuluar. Nuk është hera e parë që keta aktore sulmojn Marin Memën, i cili kujtojmë se figuron si person ‘non grata’ në shtetin fqinj.

Kush është antishqiptari i madh Panajot Barka i cili po punon kundra Shqipërisë
May 13, 2020 10,143 5 minutë lexim

Pas denoncimit në emisionin ‘Gjurmë Shqiptare’ të gazetarit Marin Mema në Top Channel, se një banori të fshatit Sopik iu hoq viza e posacme nga Konsullata Greke në Gjirokastër vetëm sepse deklaroi që fshati i tij është i banuar nga shqiptarë, ka reaguar organizata OMONIA bashke me antishqiptarin e perbetuar, Panajot Barka.

Përmes një deklarate OMONIA dhe barkas sulmojne gazetarin Marin Mema, televizionin Top Channel dhe shtetasin Odise Gremo, të cilin e quan të sëmurë e të manipuluar. Nuk është hera e parë që keta aktore sulmojn Marin Memën, i cili kujtojmë se figuron si person ‘non grata’ në shtetin fqinj.

SPONSORED CONTENTMgid

Семејство од Виница заработува 3000 евра неделно без работа
Ripple

Притисокот ќе ви биде постојано 120/80, ако знаете за оваа итрина
Detonic

Тајна метода за слабеење! Губење на 3 кг дневно!
Keto Light
Kujtojmë që procesi i helenizimit të jugut të Shqipërisë po ecën me hapa të shpejta. Dalja e tabelave rrugore të shkruara në greqisht dhe shqip, nuk është thjesht një “aksident”. Organizata Omonia e ka ngritur këtë problem në muajin gusht të vitit 2008, duke kërkuar hapur njohjen e greqishtes si gjuhë të dytë në Shqipëri.

Këtë e quan detyrim të qeverisë shqiptare, që rrjedh nga konventat ndërkombëtare, të cilat i ka nënshkruar si palë edhe Tirana zyrtare. Athina vetëm kërkon, përherë në sulm, duke u kapur rreth çështjes së minoritetit etnik grek në Shqipëri, nga minoritetet më të mirëtrajtuara në botë.

Por le të ndalemi pak dhe të analizojmë se kush është Panajot Barkas i cili punon në menyrë të fshehtë?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *