Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Ja pse gratë më të fuqishme u veshën me ngjyre lejla në ceremoninë e betimit të Biden,

Ja pse gratë më të fuqishme u veshën me ngjyre lejla në ceremoninë e betimit të Biden,


Ne ditën e djeshme Joe Biden u betua si presidenti i SHBA-ve, duke marrë zyrtarisht detyrën si president. Për shkak të masave anti-Covid, ceremonia e betimit u shoqërua nga shumë pak njerëz.Aho që u vu re ishte se disa nga gratë më të rëndësishme në SHBA kishin veshur ngjyrë lejla. Zv. presidentja Kamala Harris, ish zonja e parë Michelle Obama, ish zonja e parë dhe ish sekretarja e Shtetit Hillary Clinton, si dhe të tjera gra të pranishme, kishin përdorur ngjyrën lejla në veshjet e tyre.

Former President Barack Obama and his wife Michelle and former President Bill Clinton and former Secretary of State Hillary Clinton attend the 59th Presidential Inauguration at the U.S. Capitol in Washington, Wednesday, Jan. 20, 2021. (AP Photo/Carolyn Kaster)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *