Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Aktori Laert Vasili e thotë me të madhe: Shqiptarët dhe grekët janë i njëjti popull, kanë ardhur nga i njëjti trung

Aktori Laert Vasili e thotë me të madhe: Shqiptarët dhe grekët janë i njëjti popull, kanë ardhur nga i njëjti trung

Aktori Laert Vasili ka marrë sërish vëmendje me deklaratën e tij. I ftuar në një emison tek oranews ai është shprehur se grekët dhe shqiptarët janë i njëjti popull. Sipas tij dy popujt kanë ardhur nga i njëjti trung, që janë pellazgët.

Grekët dhe shqiptarët janë i njëjti popull që kanë ardhur nga i njëjti trung që janë pellazgët. Në rrethinat e Athinës arvanitasit flasin shqip, sidomos pleqtë. Greqia ka pasur kryeministra arvanitas. Ata që zemërohen nga kjo deklarata le të zemërohen, por duhet lexuar historia

Është ngritur një u rr ejtje vëlla vrasëse nga qarqe të caktuara. Këta popuj kanë dhënë jetën për një truall të përbashkët dhe ka pasur përpjekje për një konfederatë ballkanike me Shqipërisë dhe Greqisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *