Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Tajvani Dha Lajmin e Madh / Kërkon marrëveshje të Tregtisë së Lirë me Mbretërinë e Bashkuar…..

Tajvani Dha Lajmin e Madh / Kërkon marrëveshje të Tregtisë së Lirë me Mbretërinë e Bashkuar…..

Tajvani sot është shprehur se kërkon marrëv.eshje dypalëshe investimesh me Mbretërinë e Bash.kuar dhe i bëri thi.rrje Londrës të hyjë në nego.ciata për tregti të lirë, raporton Anadolu Agency (AA).

Presidentja e Tajvanit, Tsai Ing-Wen, në një takim me përfaqësuesin e sapoemëruar britanik në Tajvan, tha: “Mezi pres që Tajvani dhe Britania e Madhe të jenë në gjendje të fillojnë dialogun mbi tregtinë e lirë ose marrëveshje bilaterale investimesh”.

“Kënaqësi të mirëpres John Dennis përsëri në Tajvan si përfaqësuesi i ri i Mbretërisë së Ba.shkuar. Unë kam besim se vlerat tona të përbashkëta demokratike do të vazhdojnë të drejtojnë partneritetin tonë në rritje në tregti, investime dhe arsim”, tha Tsai në Twitter.

Dennis mori detyrën e tij si përfaqësues i Mbretërisë së Bash.kuar në Taipei në fillim të këtij muaji, njoftoi e përditshmja Taiwan News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *