Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Tirja kërkon lirinë: Nuk mund të qëndroj në qe li sepse…

Tirja kërkon lirinë: Nuk mund të qëndroj në qe li sepse…

Tire Alldervishi i është drejtuar Gjy katës së Apelit për të kërkuar zbutje të masës së sigurisë.

Burime për tvklan.al, bëjnë të ditur se sanitarja pretendon se nuk mund të qëndrojë në izolim pasi ka qenë me Covid dhe nuk ka marrë ende një përgjigje përfundimtare nga spitali, nëse është negative apo jo . Në këto kushte, ajo thotë se mund të jetë burim infeksioni për të tjerët që qëndrojnë në qe li me të.

Më 14 Janar, Gjy kata e Tiranës vendosi masën arre st me bu rg për sanitaren 58-vjeçare, e cila u deno ncua në emisionin “Stop” në Tv Klan se i mori 800 mijë lekë vajzës së një pacienteje të prekur me Covid./tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *