Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Italiania nga Bergamo qe e flet shqipen si nje shqiptare, degjojeni pak cfare thote per vendin tone (Video)

Italiania nga Bergamo qe e flet shqipen si nje shqiptare, degjojeni pak cfare thote per vendin tone (Video)

ITALI

Roberta Zaninone eshte nga Bergamo por prej shtate vitesh jeton ne Durres. Me nje shqipe melodioze tregon te gjithe historine e saj shqiptare, dashurine per Durresin, vajzen e bashkeshortin dhe vjerren e saj.

Ju sugjerime ta ndiqni te plote interviste me italianen simpatike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *