Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Skandali/ Rama vë në rresht Kuvendin, deputetët votojnë marrëveshjen për vaksinën pa ditur se çfarë shkruhet

Skandali/ Rama vë në rresht Kuvendin, deputetët votojnë marrëveshjen për vaksinën pa ditur se çfarë shkruhet

Kuvendi i Shqipërisë ka prodhuar sot një tjetër skandal të përmasave të padëgjuara më parë, ku deputetët kanë firmosur marrëveshjen për blerjen e vaksinave Pfizer, pa ditur se çfarë përmban marrëveshja.

Kryetari I Kuvendit e ka cilësuar këtë marrëveshje si sekrete dhe deputetët sipas tij duhet të viheshin në rresht dhe ta votonin, pavarësisht se nuk kishin asnjë infomacion se çfarë shkruhej në këtë tekst.

Opozita në parlament ka kërkuar të njihet në detaje tre akte normative të sjella nga qeveria, por Gramoz Ruçi ka deklaruar se ato ruhet sekret për shkak të marrëveshjeve të arritur nga qeveria dhe kompanitë.

Gjatë fjalës së tij Rama tha se skenari i mundshëm është vaksinimi i popullsisë për 14 muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *