Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Nis fushata në Kosovë, Ramush Haradinaj PREMTON bashkimin me Shqipërinë

Nis fushata në Kosovë, Ramush Haradinaj PREMTON bashkimin me Shqipërinë

Kandidati për President nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka prezantuar programin e tij qeverisës.

Teksa ka kritikuar edh qëndrimin e BE-së ndaj Kosovës, Haradinaj ka thënë se nuk mund të presë derisa të tjerët të kenë disponim për të përfunduar shumë tema të hapura.

Kandidati për President nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka prezantuar programin e tij qeverisës.

Teksa ka kritikuar edh qëndrimin e BE-së ndaj Kosovës, Haradinaj ka thënë se nuk mund të presë derisa të tjerët të kenë disponim për të përfunduar shumë tema të hapura.

SPONSORED CONTENTMgid

Притисокот ќе ви биде постојано 120/80, ако знаете за оваа итрина
Detonic

Gjërat e thjeshta që bëra për të eliminuar prostatën
Prostaffect

Овој пар вади 7.000 евра! Сè благодарение на еден метод
Ripple
Në planin e tij është gjithashtu edhe zhvillimi i një referendumi për bashkimin me Shqipërinë.

“Do të vjen ajo ditë që do të duhet me ditë presidenti i ri amerikan, kancelaria gjermane ose kancelarja ose kancelari I ri gjerman, se çka do t’i thonë Kosovës në vitin 2024, 2025, apo 2026, a kanë me i thënë rrini e pritni se kemi me bë diçka me juve. Nuk kemi me pranu me mbet as konflikt i ngrirë e as nuk kemi me pranu me na nda, por kemi me shku në referendum për bashkim me Shqipërinë.

Mbane mend këtë, jo se na po duam, por qe 20 vjet i kemi dhënë fjalën perëndimit që po duam me respektuar një vizion të përbashkët për një Kosovë euro-atlantike me hy në BE me shku në NATO, me u bë anëtare e OKB-së, me na njohë Serbia, dhe me dashtë BE-ja me i bindë pesë vendet me na njoh jo me na lënë kështu vjerrë gjatë. Deshi Amerika na ndihmoi me marrë njohjen e Izraelit, ndërsa ku janë partnerët tanë evropian, pse na mbajnë kështu të izoluam, pse na lënë me pritë, e kohë pas kohe na thonë se e keni këtë faj e atë faj. A nuk pat asnjë faj Serbia dhe vendet tjera fqinjë, ata të përkryer apo? Nuk mund të rrimë vjerrë derisa dikush ta ketë disponimin me u kry çështja e Kosovës”, është shprehur Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *