Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Ndodhi edhe kjo / Borë në shkretëtirë, temperaturat në Sahara -2 gradë Celsius…..

Ndodhi edhe kjo / Borë në shkretëtirë, temperaturat në Sahara -2 gradë Celsius…..

Teksa janari sjell dëbore e ngricë në shumë pjesë të botës, shkretëtirat e Afrikës dhe Lindjes së Mesme zakonisht nuk kanë të njëjtin fat. Por këtë vit, Saharaja është zbardhur dhe temperaturat në Arabinë Saudite kanë rënë në -2 gradë Celcius.

Këto imazhe me akull në dunat e rërës në Sahara sjellin një pamje tejet të pazakontë për këtë vend. Ndërsa në Arabinë Saudite, banorët mbushën shkretëtirën në rajonin e Aseer për të shijuar borën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *