Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > E rëndë/ Kërcet shkopi kokës në Lezhë, shikoni si dh.unohet prifti

E rëndë/ Kërcet shkopi kokës në Lezhë, shikoni si dh.unohet prifti

Kryetari i FRPD-së në Lezhë Albert Loçi, ka denoncuar një rast të paprecedentë të ndodhur në qytetin verior.

Loçi ka publikuar videon, ku shihet sesi punëtori i firmës së kontraktuar nga Bashkia Lezhë, teksa ushtron dh.unë ndaj priftit ortodoks të qytetit.

Burri godet priftin me një send të fortë, që dyshohet se është hekur.

Prifti Ortodoks i Lezhes z.Koço Kapedani,rrihet nga punetoret e firmes se kontraktraktuar nga Kryetari i Bashkise Pirro 👨🏻‍✈️ per “kryerjen e punimeve” dhe per dh.unimin e qytetareve.
Mire se kjo firme ka disa muaj qe e ka shkatrruar Lezhen dhe lagjet e saj(Beselidhja,Gurra) dhe nuk mban pergjegjesi per afatin e kryerjes se punimeve,por tashme ka filluar te dhunoje dhe qytetaret Lezhjane.
Institucionet heshtin,drejtesia fle gjume ndersa Bashkia Lezhe e ka mendjen te vjedhe qytetaret e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *