Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Jepet A.larmi / Kina dhe India nisin T.anket drejt njëra tjetrës…. Çka pritet të ndodhë…

Jepet A.larmi / Kina dhe India nisin T.anket drejt njëra tjetrës…. Çka pritet të ndodhë…

Ndizet sërish k0nfIikti midis Indisë dhe Kinës, dhe sërish përballja ndodh në majat e Himalajës.

“Fitili”, në këtë rast, është një fotografi që qarkullon tashmë të gjithë mediat kineze, që tregon situatën në kuf.irin e vendosur në rajonin e Aksai Chin nga dy vendet, pas k0nfI.iktit të amratosur mes tyre, të shpërt.hyer në vitin 1962.

Tr.upat ndahen realisht nga pak metra, dhe nuk është vë.shtirë të imagjinosh që një shpërthim mund të ndodhë në çdo moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *