Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Ky është nxënësi i Mjekësisë që u vra sot në Prizren

Ky është nxënësi i Mjekësisë që u vra sot në Prizren

Një ngjarje tragjike ndodhi sot në Prizren. Në ditën e parë të gjysmëvjetorit të dytë shkollor u vra me thikë L.B., 15 vjeç, nga një bashkëmoshatar i tij.

Policia njoftoi se i riu ndërroi jetë pasi nuk arriti t’i bëntë ballë plagëve të shkaktuara nga mjeti i mprehtë-thika.

Shokë dhe të afërm të viktimës kanë publikuar fotografinë e tij në rrjete sociale, teksa janë lutur që 15 vjeçari të shpërblehet me xhehnet.

Mësohet se viktima ishte nxënës i shkollës së Mjekësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *