Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Jepet Alarmi: “Irani duhet të ndalet, nëse vazhdon kështu ajo do ta Kont.rollon Sistemin B.ërthamor të….”

Jepet Alarmi: “Irani duhet të ndalet, nëse vazhdon kështu ajo do ta Kont.rollon Sistemin B.ërthamor të….”

Irani është në proces të ndërtimit të amrëve bër.tham0re dhe është urgj.ente që Teherani dhe Uashingtoni të kthehen në një marrëveshje bërtham0re të vitit 2015”, citohet të ketë thënë ministri i jashtëm i Francës në një intervistë të botuar të shtunën.

Irani ka përshpejtuar shk3ljet e marrëveshjes bërtham0re dhe në fillim të këtij muaji filloi të shtynte përpara planet për tu pasuruar me uran.ium me 20% në uzinën e tij nëntokësore bërtham0re Fordow.

“Kjo duhet të ndalet sepse Irani është në procesin e marrjes së kapacitetit bërtham0r (të amrëve)”, raporton Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *