Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Prekëse! Burri mes lotëve: Nuk i takoj fëmijët sepse kam frikë, gruaja më ka marrë 350 mijë euro

Prekëse! Burri mes lotëve: Nuk i takoj fëmijët sepse kam frikë, gruaja më ka marrë 350 mijë euro

Dy vëllezër, Hyseni dhe Lefteri i janë drejtuar zonjës Eni Çobani tek seanca e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare.

Lefteri ka pësuar një aksident me në Greqi dhe përfundoi në gjendje kome për 3 muaj. Shteti i dha dëmshpërblim 250 mijë euro atij dhe 100 mijë euro prindërve të Lefterit. Por sipas tij këto lekë i ka marrë gruaja me baxhanakun e tij dhe tashmë ai ka ngelur pa lekë.

Madje gruaja nuk ka paguar as 30 mijë euro shpenzime në spitalin ku Lefteri qëndroi 3 muaj në koma dhe tani atij i duhet të shesë shtëpinë që ka në Kuçovë për të paguar borxhin.

Vëllai i tij Hyseni nuk është dakord që të shesë shtëpinë sepse thotë që prindërit do mbeten në mes të 4 rrugëve. Madje Lefteri tregon se ka marrë kër cënime se do e vr as in dhe ka frikë të takojë 3 fëmijët e tij.

Ardit Gjebrea: Po fëmijë ke?

Lefteri: Po kam tre.

Ardit Gjebrea: Kush i mban fëmijët?

Lefteri: Ajo.

Ardit Gjebrea: Sa kohë ke që nuk i sheh?

Lefteri: 3 muaj.

Ardit Gjebrea: Po nuk i lë ajo.

Lefteri tregon se jetojnë të dy në Kuçovë po ka frikë të shkojë të takojë fëmijët sepse thotë që e vr as in.

Lefteri: Jemi afër po unë nuk shkoj se kam frikë se më vr as in.

Ardit Gjebrea: Po kush do të të vr as ë, për të parë fëmijët e tu ?

Lefteri: Gruaja fut njerëz.

Ardit Gjebrea: Të kanë kër cën uar?

Lefteri: Po (qan).

Hyseni: Shtëpitë e plakut nuk do i shesësh fare ore.

Lefteri: Do i shes se s’bën.

Hyseni: Po nuk të lë unë.

Lefteri: Po më hanë g jakun, të tërë më hëngrën g jakun tim.

Hyseni: Ik tek gruaja.

Lefteri: Të vete tek gruaja që të më vr asë dhe ajo mua, Zoti më ra në qafë mua, të më bjerë dhe ajo të më v ra së? Dalin ditë për ditë të më kë rcë nojnë. Nuk e dija që ta bën gruaja kështu ore. Sa ishte i ati gjallë ishte mirë ajo, ishin njerëz të mirë, ia uli kokën ajo dhe e motra./Tv Klan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *