Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Deklarata e bujshme e Alfred Cakos, hedh poshtë teorinë që njerëzimi ka pranuar deri tani

Deklarata e bujshme e Alfred Cakos, hedh poshtë teorinë që njerëzimi ka pranuar deri tani

I ftuar në ‘Rrethin Katror’, teoricieni i njohur Alfred Cako ka bërë një deklaratë të fortë. Cako shprehet se toka është e sheshtë, duke marrë shembullin e avionit që fluturon drejt.

Cako thotë se ‘janë lëshuar balona në kushte atmosferike të përsosura, janë lëshuar dhe kanë ikur atë ditë që u mbyt Titaniku, kanë ikur 30 mijë milje larg dhe janë hedhur pilotët dhe kanë rënë përsëri në të njëjtin vend. Ose nëse hedh një predhë në një grykë topi ajo ikën disa sekonda dhe kur bie ajo biea sërish në grykë të topit. Si ka mundësi që Toka lëviz’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *