Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Irani nuk dëgjon për Shtetet Tjera / Hedh R.àketàt me Rr.eze të gjatë në Oqeanin Indian….

Irani nuk dëgjon për Shtetet Tjera / Hedh R.àketàt me Rr.eze të gjatë në Oqeanin Indian….

Mediet shtetërore të Iranit raportuan se Rojet Rev.olucionare të shtunën kanë h.edhur arketa me rr.eze të gjatë veprimi në Oqeanin Indian gjatë ditës së dytë të ushtrimeve ush.tarake.

Këto ushtrime po mbahen në kohën kur tesnionet me Shtetet e Bash.kuara janë të larta. Të premten, Irani gjithashtu testoi arketa bal.istike dhe dr0në të prodhuar në vend.

Komandanti i Shtabit të Përgjithshëm, Mohammad Baqeri, tha se Irani tani është i gatshëm t’i kundëprërgjigjet çfarëdo veprimi ramiqësor në kohën më të shkurtër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *