Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Dhimbje e madhe! Babai merr para djalin 7 vjeç me traktor dhe rrotullohet mbi të, nuk e ndalonte dot…

Dhimbje e madhe! Babai merr para djalin 7 vjeç me traktor dhe rrotullohet mbi të, nuk e ndalonte dot…

Një ak sid ent i rëndë ka ndodhur në rajonin e Westfalen Lindore në Gjermani. Si raportohet një baba 41 vjeç ka marrë para me traktor djalin e tij 7 vjeç.

Po ashtu e ditur bëhet se traktori është rrotulluar mbi trupin e djalit 7 vjeç. Nga media gjermane ”Bild” është bërë e ditur se babai nuk mundej të ndalonte traktorin.

Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur rreth orës 12 të mesditës së sotme. Ak s identi ndodhi në një fushë në Bad Wünnenberg afër Paderborn, pranë një hambari.

P oli cia tani po heton rastin. Babai mund të dë nohet për marrje jete nga pakujdesia9u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *