Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Ministri Francez: “I mb.yllem 9 nga 18 Xhamitë që kam kërkuar, por ende nuk jam i kënaqur”….

Ministri Francez: “I mb.yllem 9 nga 18 Xhamitë që kam kërkuar, por ende nuk jam i kënaqur”….

Ministri i Brendshëm i Francës, Gerald Darmanin njoftoi se janë mby.llur 9 nga 18 xhamitë që ka kërkuar të nd.iqen. Nga llogaria e tij në Twitter, Darmanin ka thënë se në kuadër të udhëzimeve të presidentit Emmanuel Macron dhe kryeministrit Jean Castex qeveria ka ndërmarrë hapa të vendosur nën emërtimin e lutfës kun.dër “se3paratizimit lsl.amik” në vend.

“Janë mbyllur 9 nga 18 xhamitë që kam kërkuar të ndiqen“, shkroi në postimin e tij Darmanin. Ndërsa gazeta “Le Figaro” në artikullin e saj ka bërë të ditur se numri i xhamive të mby.llura nuk e ka kënaqur mjaftueshëm ministrin e Brendshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *