Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > A Ka Rënë Dakord me Greqinë për Detin..?? / Edi Rama Jep Përgjigjen e Pritur….

A Ka Rënë Dakord me Greqinë për Detin..?? / Edi Rama Jep Përgjigjen e Pritur….

Kryeministri Edi Rama h.odhi poshtë mbrëmjen e djeshme deklaratat se ka rënë dakord me Greqinë për zgjerimin e saj me 12 milje në detin Jon. Rama tregoi në ‘Open’ disa harta duke thënë se Shqipëria në vitin 2008 ka hum.bur territor, duke ak.uzuar ish-kryeministrin Sali Berisha dhe ish-presidentin Bujar Nishani.

Më tej ai theksoi ishte Parlamenti ku me nismën e Gramoz Ruci në vitin 2012 e riktheu atë duke e lënë në f.uqi ligjin për ujërat e brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *