Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Rama: Deputetët dhe ministrat nuk do të kenë mundësinë e bërjes së vaksinës para të tjerëve

Rama: Deputetët dhe ministrat nuk do të kenë mundësinë e bërjes së vaksinës para të tjerëve

Kryeministri Edi Rama është treguar i prerë sa i takon një kërkese të kreut të komisionit të Shëndetësisë, Enver Roshi, që deputetët të jenë pjesë e grupit të privilegjuar për të bërë vaksinën anti-covid.

Sipas Ramës, asnjë deputet apo ministër, që nuk është mbi 75 vjeç, nuk do të ketë asnjë privilegj të kësaj natyre.

Asnjë ministër, asnjë deputet, asnjë drejtor, që nuk është mbi 75 vjeç nuk do të ketë asnjë privilegj të kësaj natyre.”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *