Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Biden Jep Lajmin e Madh / “Ky është Plani im për Sh.pëtimin A.merikan”….

Biden Jep Lajmin e Madh / “Ky është Plani im për Sh.pëtimin A.merikan”….

Duke thënë se vendi po përb.allet me “një kr.izë të thellë të vaujtjeve njerëzore”, Presidenti i zgjedhur Joe B.iden paraqiti të ejten një plan prej 1.9 trilionë dollarësh për të përshpejtuar shpërndarjen e avksinës ndaj pand.emise dhe për të rimëkëmbur ekonominë e g0ditur rëndë nga pand.emia.

I quajtur “Plani Amerikan i Shpëtimit”, propozimi legjislativ do të përmbushte qëllimin e zotit Biden për kryerjen e 100 milionë avksinimeve në 100 ditët e para pas marrjes së detyrës më 20 janar dhe avancimin e objektivit të tij për të rihapur shumicën e shkollave deri në pranverë.

Në të njejtën kohë, ai beson se do të japë një raund tjetër ndihmash për të stabilizuar ekonominë ndërsa përpjekjet për të vënë nën kontroll pand.eminë do të fillojnë të sjellin rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *