Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Kryeministri Rama shfaqet në krah të Pacollit dhe jep lajmin fantastik!

Kryeministri Rama shfaqet në krah të Pacollit dhe jep lajmin fantastik!

Kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga Behgjet Pacolli ka shkuar sot në Thumanë për të inspektuar rindërtimin e banesave të reja.

Rama bën të ditur se ndërtimet kanë hyrë në fazën përfundimtare dhe në vjeshtë ato do të jenë gati për të pritur banorët.

“Në Thumanë jemi së bashku me Behgjet Pacollin, që do të kontribuojë me ndërtimin e njërës prej 14 godinave të banimit, 13 prej tyre ndërtohen me fondet e qeverisë. Falenderim dhe respekt për bacën Behgjet, tashmë Rilindja e Thumanës ka hyrë në fazën e vet përfundimtare dhe në vjeshtë do të jenë gati për të pritur banorët”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *