Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > A tregon kjo foto se Saimiri nuk është i pasur?

A tregon kjo foto se Saimiri nuk është i pasur?

Saimiri një djalë i ri, që është rritur, edukuar, shkolluar dhe ka ngritur karrierrën në Gjermani vendosi të gjejë fatin e tij në Shqipëri.

Produksioni i “Love Story” e prezantoi si:

Ai është një person i thjeshtë, i shkolluar, kavalier, me nje shpirt të ndjeshëm, dhe empatik.

Saimiri punon si financier në profesion dhe sipërmarrës i disa bizneseve të suksesshme në Gjermani.

Protagonisti 33-vjeçar është eksplorator i realiteteve të reja, i ka rënë përqark botës dhe adhuron sportin. Ai ka lënë pas krahëve disa histori dashurie por beson fort tek dashuria e vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *