Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Në Kulmin e T.ensioneve me A.merikën, Irani tregon F.orcën: “Nis stërvitjen Ràketore dhe dërgon anijet Ush.tarake”…..

Në Kulmin e T.ensioneve me A.merikën, Irani tregon F.orcën: “Nis stërvitjen Ràketore dhe dërgon anijet Ush.tarake”…..

Ush.tria iraniane ka nisur stërv.itjet e arketave detare me rreze të shkurtër në Gjirin e Omanit. Lajmin e përcolli televizioni shtetëror, i cili sqaroi se anija lutfarake logjistike Makran, e përshkruar si anija ushtarake më e madhe e Iranit, dhe anija që shërben për lëshimin e arketave Zereh, janë duke marrë pjesë në stërvitjen dy-ditore.

Tensi0net mes Shteteve të Bashkuara dhe Iranit janë rritur që nga viti 2018, kur presidenti amerikan, Donald Tr.ump tërh.oqi Uashingtonin nga një marrëveshje bërtham0re ndërkombëtare ndërmjet Teheranit dhe f.uqive botërore, duke argumentuar se ujdia e vitit 2015 nuk ishte e përshtatshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *