Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > -Rama bën si kloun/ Përqesh dhe vë në lojë Agron Gjekmarkajn

-Rama bën si kloun/ Përqesh dhe vë në lojë Agron Gjekmarkajn

Edi Rama bën sërish si kloun teksa ka përqeshur analistin Agron Gjekmarkaj mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Opinion’ duke mos i dhënë përgjigje.

“Më përmendi profesori, kodin e etikës. Atëherë po të them këtë që kur unë jam bërë kryeministër dhuratat që më vijnë si kryeministër i takojnë shtetit shqiptar”, theksoi Rama.

Ndërkaq Gjekmarkaj e pyeti se dhuratat që kreu i qeverisë iu bën të tjerë, a mund t’i bëjë publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *