Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Gazeta Gjermane: “Ja porosia e Madhe e Angela Merkel për Edi Ramën në lidhje me….”

Gazeta Gjermane: “Ja porosia e Madhe e Angela Merkel për Edi Ramën në lidhje me….”

Sipas një shkrimi të gazetës gjermane ‘Bild’, kancelarja Angela Merkel ka inkurajuar personalisht kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama, për përpj.ekjet e tij për të ulur në tryezë bisedimesh liderët e Turqisë dhe të Greqisë.

Turqia dhe Greqia, dy shtete që kanë pasur k0nflikte historikisht, së fundmi janë k0nfliktuar për ishujt në Detin Egje. BILD në shkrim e cilëson Ramën si “ndërtues të urave të komunikimit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *