Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Urdhri i rëndësishëm i Trump që u “harrua” nga mediat, do ndikojë të paktën 20 vitet e ardhshme në SHBA

Urdhri i rëndësishëm i Trump që u “harrua” nga mediat, do ndikojë të paktën 20 vitet e ardhshme në SHBA

Në ditët e tij të fundit në detyrë, presidenti i SHBA-së Donald Trump nënshkroi një urdhër ekzekutiv, ndikimi i të cilit mund të ndihet deri në vitin 2040 dhe më tej, që i drejton agjencitë të punojnë në lloje të reja të energjisë bërthamore për eksplorimin e hapësirës dhe për përdorimin ushtarak.

Urdhri për promovimin e ‘Reaktorëve të vegjël modularë për mbrojtjen kombëtare dhe eksplorimin hapësinor’ u botua të martën.

Megjithëse humbi menjëherë në kakofoninë e medias që po merret me përurimin e Joe Biden, mbi hetimin për të fajësuar presidentin Trump dhe trazirat e javës së kaluar në Capitol Hill në SHBA, përmbajtja e tij mund të ketë një efekt afatgjatë në politikën bërthamore të SHBA-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *