Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Baton Haxhiu : “Çdo Shqiptar Duhet Të Krenohet Me Edi Ramën”

Baton Haxhiu : “Çdo Shqiptar Duhet Të Krenohet Me Edi Ramën”

Ministri i Jashtëm i Turqisë ka njoftuar se Edi Rama ka kërkuar të luajë rolin e ‘ne gociatorit” për të zgjidhur situaten mes Ankarasë dhe Athinës zyrtare.Ndërkohë kjo ishte edhe një nga temat që analisti Baton Haxhiu zgjodhi të komentonte.

“Nuk po flasim për ndërmj3tësim, por për një finalizim. Suksesi i lehtësimit në marrëdhëniet turko-greke i adresohet dukshëm kryeministrit shqiptar.Kjo meritë mendoj se i dedikohet kryeministrit shqiptar.

Po flasim për elementet publike që i kemi.Këto dy vende ishin në ko nflikt dhe to pat ishin drejtuar njëra-tjetrës. Sot çdo shqiptar do të duhej të mburrej me kryeministrin e vet”, u shpreh Haxhiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *