Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Nuk Mbajti Premtimin, Banorët E Lid.Hin Në Pemë Kryetarin E Komunës!

Nuk Mbajti Premtimin, Banorët E Lid.Hin Në Pemë Kryetarin E Komunës!

Mediat lokale raportonin se Óscar Ramírez po prezantonte të hënën një seri projektesh publike që u kishte premtuar banorëve të qytetit të Frontera Comalapa.

Përfaqësues të pakënaqur nga 11 komunitetet nga të cilat përbëhet qyteza në kufi me Guatemalën, ngritën pyetje të zemëruar ndaj Ramírez për gjendjen e rrënuar të sistemit të ujit të pijshëm dhe më pas e kapën atë duke e mbajtur kundër dëshirës së tij për njëfarë kohe.

Ramírez ishte fotografuar me maskë ne fytyre dhe me duart e lidhura prapa një peme.

Një burrë në video që identifikohet si përfaqësues i shoqatës së banorëve dëgjohet duke dënuar gjendjen e keqe të depozitës së ujit prej betonit.

Lideri i komunitetit ngjitet mbi depozitën dhe gërvisht sipërfaqen e saj, e cila është mbuluar me beton për të parandaluar rrjedhjen e ujit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *