Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Kishin dy vite të ndarë: Çka dinin për familjen nga Pozhorani, flasin ata që i njohën në Zvicër

Kishin dy vite të ndarë: Çka dinin për familjen nga Pozhorani, flasin ata që i njohën në Zvicër

Emocionet janë të mëdha në Villeneuve (VD) dhjetë ditë pas vdekjes së një familjeje të tërë në Kosovë. Nuk kishte asgjë për të sugjeruar përgjakjen e pushimeve. Në hyrjen e banesës shihen fotot e dy djemëve të vdekur dhe mesazhet e vendosura midis buqetave të shumta me lule, ka shkruar “Tribune de Geneve”,

Varur në derë është një fanellë stërvitore nga Bayern Munich, klubi vendas ku Arber 23-vjeçar luante si mesfushor.

Ai, vëllai i tij 19-vjeçar, Hamdi dhe nëna e tyre (48) u qëlluan për vdekje më 30 dhjetor në fund të ditës, në shtëpinë e dytë që 40-vjeçari sapo kishte ndërtuar në Kosovë.

Trupi i babait të dy të rinjve ishte gjetur në oborrin e pasëm të shtëpisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *