Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Gazeta Greke Jep Lajmin: “Nuk pranojm propozimin e Ramës për Turqinë, ai kërkon të bie në sy….”

Gazeta Greke Jep Lajmin: “Nuk pranojm propozimin e Ramës për Turqinë, ai kërkon të bie në sy….”

Greqia dhe Turqia do të takohen më datë 25 janar në Stamboll me qëllim zgjidhjen e pr.oblematikave mes tyre në lidhje me Zonën Eks.kluzive Ekonomike të ishujve grekë përb.allë tokës turke. Ndryshe nga sa u përfol më herët që vendi i takimit mund të ishte Tirana, palët do të ulen në Turqi, ndërsa ne.gociatori nuk do të jetë kryeministri Rama, siç u propozua fillimisht.

Por, edhe pse tashmë vendi është caktuar, mediat greke raportojnë ende për propozimin se delegacionet mund të takoheshin në Tiranën duke patur Ramën si ne.gociator. Gazetari grek Vassilis Nedos shkruan në “Kathimerini” se kjo tentativë ishte thjesht për të bërë zhurmë dhe rënë në sy dhe nuk kishte asgjë konkrete në të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *