Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Paralajmëron ish-gjenerali Shqiptar: “Serbia po dërgon sin.jale kèrcènuese, jeni të gatshëm të….”

Paralajmëron ish-gjenerali Shqiptar: “Serbia po dërgon sin.jale kèrcènuese, jeni të gatshëm të….”

Ish gjenerali dhe ek.sperti i çështjeve ush.tarake dhe të sigurisë, Ramadan Qehaja, ka thënë se ka sinjale këcrënuese nga Serbia.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se derisa institucionet tona janë katandisur nga zhvillimet poli.tike dhe mungesa e kompetencës për kryerjen e detyrave, Serbia në krye me Presidentin e saj autokrat Vuciq, vazhdon të dërgojë sinjale këcrënuese në drejtim të Republikës së Kosovës…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *