Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > CIA deklasifikon dokumentet mbi UFO-t, mund të shkarkohen nga një faqe interneti

CIA deklasifikon dokumentet mbi UFO-t, mund të shkarkohen nga një faqe interneti

Mijëra skedarë të CIA-s rreth objekteve të paidentifikuara fluturuese janë tani në dispozicion të publikut për shkarkim. Agjencia pretendon se dokumentet e shumta përmbajnë të gjitha informacionet e saj mbi dukurinë e pashpjegueshme.

Dokumentet u botuan në faqen e internetit The Black Vault, e cila drejtohet nga aktivisti i lirisë së informacionit, John Greenewald Jr.

Disa nga raportet datojnë disa dekada dhe CIA pretendon se dokumentet përfaqësojnë gjithçka që ajo ka në dosje në lidhje me Dukuritë Ajrore të Paidentifikuara (UAP), që është ajo që qeveria e SHBA i quan UFO. Sidoqoftë, The Black Vault thotë se nuk ka asnjë mënyrë për të verifikuar pretendimin e CIA-s.

Black Vault tha në një postim në blog se CIA kishte krijuar një CD-ROM që përmbante rekorde të lëshuara më parë, si dhe ato që The Black Vault po përpiqej të përzgjidhte.

Për të siguruar që ajo të kishte një regjistrim sa më të plotë të dokumenteve që ishte e mundur, Black Vault bleu këtë CD-ROM vitin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *